Вакансії

Якщо Вас зацікавила вакансія – надсилайте своє резюме на e-mail: ykvach@lff.com.ua

Юлія Квач, спеціаліст із залучення талантів ЛІМО, ПрАТ «Львівський Холодокомбінат»

вул. Повітряна, 2, м. Львів, 79025 +38 (067) 311 2177, +38 (063) 207 4248

В темі листа вказувати ПОСАДУ та МІСТО (Регіон).

Регіональний/Територіальний Менеджер

Вимоги до кандидатів:

  • ДР від 3-х років територіальним / регіональним менеджером в каналі збуту «Дистриб'ютори» в категорії морозиво, заморожені напівфабрикати (переважно).
  • Регіон проживання - Рівне
  • Відмінне знання дистриб'юторських компаній і дистриб'юції «замороженої продукції» на своїй території.
  • Наявність власного автомобіля.
  • Високий рівень розвитку таких компетенцій як - планування, управління, організація і контроль.

Основні обов'язки:

  • Розвиток дистрибуції в своєму регіоні
  • Побудова ефективної роботи з дистрибуторами
  • Виконання планів по якісній і нумерічеськой дистрибуції в розрізі року / півріччя / кварталу / місяця /, товарної групи
  • Планування та проведення маркетингу промо- активностей на території і дистриб'юторі
  • Контроль дебіторської заборгованості
  • Організація та контроль роботи торгових команд
  • Аналіз роботи дистриб'юторів, звітність і документообіг

Умови роботи:

  • Регіон - Рівне
  • Офіційне працевлаштування
  • Компенсаційний пакет: з / п (ставка + бонуси)
  • Оплата амортизації, бензину, мобільного зв'язку, відрядні

Менеджер відділу закупівлі сировини

Функціонал:

  • Організація та виконання закупівлі сировини та упаковки для забезпечення потреб виробництва;
  • Пошук нових постачальників, проведення тендерів та обговорення всіх умов необхідних для подальшої співпраці;
  • Забезпечення найкращих якості, цін та умов поставки для укладення договору;
  • Щотижневий контроль над складськими залишками;
  • Моніторинг цін на ринку, пошук нових постачальників;
  • Аналіз замовлення, розподіл замовлення між постачальниками;
  • Контроль над виконанням замовлення, термінами та вчасністю поставки.

Вимоги до кандидата:

  • Вища освіта;
  • Досвід роботи у постачанні від 1-го року;
  • Досвід у постачанні для виробництва буде додатковою перевагою;
  • Знання MS Office, 1С;
  • Комунікабельність, відповідальність, математичні навички;
  • Знання англійської мови на рівні Intermediate;
  • Вміння проводити закупки за швидкозмінних обставин.

Персональні якості:

  • Логічне мислення, уважність до деталей;
  • Виваженість;
  • Відкритість новому, готовність вчитися;
  • Вміння працювати в команді;
  • Відповідальність, акуратність;
  • Чесність.

Вантажник

Функціонал:

  • Розвантаження / завантаження сировини та готової продукції;
  • Допомога експедитору при завантаженні;
  • Комплектація товару на складі;
  • Робота з обмінної тарою.

Вимоги до кандидата:

  • Досвід роботи з матеріальними цінностями;
  • Відповідальність, уважність, чесність;
  • Хороша фізична форма, працездатність;
  • Бажання працювати і заробляти;
  • Відсутність шкідливих звичок.

Персональні якості:

  • Відповідальність, оперативність, ініціативність, здатність швидко навчатися;
  • Проактивна життєва позиція, бажання рости та розвиватись;
  • Вміння працювати в умовах багатозадачності і визначати пріоритети.

Виробник морозива /пакувальник

Основні обов’язки:

  • Робота на лінії згідно її потужностей;
  • Контроль технологічного процесу та роботи обладнання, складання, пакування готової продукції та ін.);
  • Виконання робіт на закріпленій ділянці виробництва.

Вимоги до кандидата:

  • Готові взяти готового вчитися кандидата без досвіду роботи;
  • Старанність в роботі;
  • Відповідальність;;
  • Дисциплінованість.

Водій автонавантажувача

Функціонал:

  • Розміщення продукції/сировини на складських стелажах;
  • Керування автонавантажувачем;
  • Співпраця із комплектувальниками;
  • Розміщення продукції/сировини на складі вручну та за допомогою механізмів;
  • Виконання технічного огляду та обслуговування автонавантажувача.

Вимоги до кандидата:

  • Професійно-технічна освіта;
  • Досвід роботи не менше1 року за суміжною професією;
  • Практичний досвід у сфері складської логістики;
  • Наявність посвідчення про право водіння автонавантажувача буде додатковою перевагою;
  • Навики коректного водіння, безаварійність;
  • Відсутність шкідливих звичок.

Персональні якості:

  • Відповідальність, оперативність, ініціативність, здатність швидко навчатися;
  • Проактивна життєва позиція, бажання рости та розвиватись;
  • Вміння працювати в умовах багатозадачності і визначати пріоритети.

Інженер відділу АСКВ (КВП і А)

Функціонал:

  • Обслуговування електронної частини різноманітного промислового обладнання.
  • Діагностування і усунення поломок.

Вимоги до кандидата:

  • Бажаний досвід роботи у сфері КВП і А, АСКВ;
  • Практичний досвід у галузі електроніки;
  • Знання принципів роботи контрольно-вимірювальних пристроїв та автоматики, електричного обладнання;
  • Уміння користуватися ПК , різноманітним ручним інструментом;
  • Уміння читати технічну документацію (схеми, документація до приладів, обладнання);
  • Розуміння роботи пневматики, механіки, електрики;
  • Володіння мовами – бажано англійська для можливості розуміння тех. документації.

Персональні якості:

  • Порядність;
  • Пунктуальність;
  • Готовність та здатність вчитися.

Оператор лінії виробництва морозива

Функціонал:

  • Обслуговування та робота за технологічним обладнанням цеху морозива;
  • Ведення технологічного процесу на механізованих та автоматизованих лініях виробництва харчової продукції;
  • Забезпечення за допомогою засобів автоматики, програмування, контрольно-вимірювальних приладів виконання технологічного режиму, безперебійної та синхронної роботи автоматів і апаратури, що належить до потокової комплексно-механізованої або автоматизованої лінії.

Критерії оцінки:

  • Виконання встановлених планів по виробництву продукції.
  • Відсутність та зменшення тривалості простою обладнання.

Вимоги до кандидата:

  • Професійно–технічна освіта.
  • Бажано стаж роботи за професією оператора лінії виробництва харчової продукції III розряду не менше 1 року.

Особистісні якості:

  • Відповідальність;
  • Логічне мислення;
  • Дисциплінованість;
  • Стресостійкіст.

Слюсар, технік-механік

Функціонал:

  • Обслуговування і ремонт технологічного обладнання цеху морозива;
  • Швидке визначення причин поломок та їх усунення.

Вимоги до кандидата (ключові професійні компетенції):

  • Освіта: середньо-спеціальна;
  • Рівень користування свердлильними, точильними, куто-шліфувальними станками;
  • Готові взяти випускника відповідної спеціальності без досвіду.

Персональні якості:

  • Комунікабельність, вміння розуміти інших та знаходити з ними спільну мову;
  • Бажання працювати і розвиватись у команді;
  • Відповідальне ставлення до поставлених завдань;
  • Креативне мислення;
  • Розуміння трудової дисципліни;
  • Готовність та здатність вчитися.

Спеціаліст з планування виробництва

Функціонал:

  • Щоденне оперативне планування виробництва – створення виробничого плану;
  • Щомісячний аналіз забеспечення з урахуванням операційних обмежень;
  • Поняття специфіки виробничих ліній, потужностей, людських ресурсів, норм виготовлення продукції, норм витрат пакувальних матеріалів, асортименту продукції;
  • Відстеження поточного стану залишків Готової продукції, сировини, пакувальних матеріалів;
  • Аналіз План-факту виробництва готової продукції (в натуральному та відсотковому виразі);
  • Створення планових графіків роботи ділянок фасовки (морозиво, напівфабрикати);
  • Участь у проекті автоматизаціі – запуску ERP.

Вимоги до кандидата (ключові професійні компетенції):

  • Освіта - вища, економічна, планування, інформаційні технології;
  • Досвід роботи обов’язковий - планування виробництва 2 -3 роки;
  • Практичний досвід роботи у в системах 1С та ERP, практичні навички роботи з великими масивами інформації і вміння їх структурувати, впровадження проектів оптимізації та автоматизації;
  • Бажаний досвід роботи у проектах впровадження ERP систем, налаштування інтеграції ERP з іншими інформаційними системами;
  • Знання основних принципів планування;
  • Аналітичні здібності;
  • Рівень користування програмами та іншими ІТ інструментами: налаштування інтеграції ERP з іншими інформаційними системами;
  • Володіння мовами: українська - вільна, російська – середній рівень, англійська – базова.

Особистісні якості:

  • Здорові амбіції, проактивна життєва позиція, бажання рости та розвиватись;
  • Аналітичний склад ума, допитливість, наполегливість, цілеспрямованість;
  • Вміння працювати в умовах багатозадачності;
  • Вміння самостійно визначати пріоритети.

Компанія забезпечує:

  • Додаткову оплату вечірніх +20%, нічних +40%, понаднормових +100% роботи у вихідний день +100%;
  • Офіційні працевлаштування та заробітну платню з першого дня;
  • Дотримання усіх вимог українського законодавства;
  • Робочий одяг, у т.ч. для роботи у низьких температурах, власна пральня для робочого одягу на території комбінату;
  • Страхування життя (а також близьких родичів) за рахунок компанії;
  • Навчання на робочому місці;
  • Можливість відпочивати на базі відпочинку (узбережжя Чорного моря, Одеська область) за пільговою ціною;
  • Для сезонних вакансій по завершенню сезону, за результатами роботи є потенційна можливість перейти в штат постійних працівників;
  • По завершенню сезону можна стати на облік в центр зайнятості та отримувати суттєву допомогу по безробіттю.