До списку новин
Previous Promo Next Promo
Наше серце б’ється в ритмі ЗСУ!

Наше серце б’ється в ритмі ЗСУ!

ПрАТ «Львівський холодокомбінат», який представляє на ринку продукцію під ТМ ЛІМО, з першого дня нашої спільної боротьби за право бути вільними та незалежними громадянами на своїй Землі визначив для себе пріоритетом номер один допомогу всім тим, хто цього потребує.

На даний момент компанія продовжує щоденно працювати та забезпечувати населення харчовими продуктами. Ми розуміємо, що на передовій зараз найважче, і нашим обов’язком є зробити все можливе, щоб забезпечити потреби як громадян України, так і їх захисників.

Компанія твердо переконана, що наша сила, наша єдність та наша мужність приведе нас до Перемоги! Громадяни України вже вразили весь світ своєю мужністю та незламністю. Але ні в якому разі не можна зупинятись. Саме тому компанія створила фонд допомоги в умовах воєнних дій і просить надсилати свої потреби на пошту [email protected]. Ми намагатимемося робити все, що в наших силах, щоб допомогти. Подаючи руку, ми примножуємо наші сили!

Також впевнені, що кожен з нас хотів би долучитись до ініціативи допомоги нашим воїнам. Єдність на сьогодні є нашою непереможною силою! І кожен з нас є воїном на своєму фронті.

Тому при купівлі однієї упаковки морозива Limo Ice Cream Інжир-Грейпфрут, 80г з кожної проданої одиниці морозива ПрАТ «Львівський холодокомбінат» буде перераховувати по 1 гривні на спеціальний рахунок НБУ* для збору коштів на потреби армії.

*Даний рахунок відкритий у зв’язку із збройною агресію рф на територіальну цілісність нашої держави і введенням воєнного стану в Україні.

У розділі Новини офіційного сайту компанії https://www.limo.ua/uk/news ми розміщуватимемо звіт про перерахування коштів. Обмежень щодо купівлі даного продукту для споживачів немає при умові наявності його у торговій точці. Упакування морозива, з продажу якого будуть здійснюватись перерахування коштів на потреби наших воїнів, вирізнятиметься зображенням синьо-жовтого серця на фоні смачного інжирно-грейпфрутового морозива.

Ми впевнені, що сьогодні серце кожного українця б’ється в ритмі ЗСУ.



18 May 2022